maandag 14 mei 2012

Moeder van Geena Lisa Josée even omroepster op één met Moederdag


Moeder van Geena Lisa Josée even omroepster op één met Moederdag


Het moeten niet altijd bloemen zijn. Een-omroepster Geena Lisa deed haar moeder een rolletje voor de camera cadeau.

 Wie zondag op Een afstemde kreeg van Geena Lisa te horen dat ze zich voor een dagje liet vervangen door haar moeder Josée.

Die toonde zich erg opgezet met het cadeau van haar dochter. 'Ik vind het wel eens leuk om hier te staan en het omroepen van dichtbij mee te maken. Het is een van de mooiste moederdagen die ik al meegemaakt heb.'

Tijdens haar presentatiewerk liet 'mama van Geena Lisa Josée' zich ontvallen dat ze thuis graag naar Scheire en de schepping kijkt. 'Voor de grappige panelleden'.  Ook Flikken Maastricht is een van haar lievelingsprogramma's.

Op zondag 13 mei 2012 was het Moederdag en werd de Eén-kijker 's avonds verwelkomd door een speciale omroepster. Geena Lisa had namelijk haar moeder uitgenodigd op de VRT om voor één keer samen met haar om te roepen.

Gisteren - zondag 13 mei - was het Moederdag en werd de Eén-kijker 's avonds, omstreeks 20:00 uur, verwelkomd door een 'speciale omroepster'.

Geena Lisa had namelijk haar moeder uitgenodigd op de VRT om voor één keer samen met haar om te roepen. En...het resultaat mocht gezien worden !

Na een korte introductie door haar dochter Geena Lisa in het omroepster vak, nam mama Josée de omroep van 20:00 uur voor haar rekening. Dat dochter Geena het van geen vreemde heeft, werd al snel duidelijk. Het idee kwam van 'De Redactie' die iets leuks wilde doen op Moederdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten