vrijdag 8 juli 2011

Geena Lisa gaat in 'Vlaanderen Muziekland' voor volle bak ambiance in Sint-Niklaas

Geena Lisa gaat in 'Vlaanderen Muziekland' voor volle bak ambiance in Sint-Niklaas.
 
Op vrijdag 8 juli strijkt Geena Lisa met 'Vlaanderen Muziekland' neer op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Geena Lisa verwelkomt er Will Tura, Frans Bauer, Kate Ryan, Free Souffriau, Sandrine, Axl Peleman, Yannick Bovy, Jim Cole en Milk Inc. Ook Laura Lynn en de Romeo's, De Pittaboys en Christoff & The Sunsets, drie genomineerden voor de 'Radio 2 Zomerhit' voor Beste ambiance, geven er het beste van zichzelf.
Aan volle bak ambiance zal het vrijdag niet ontbreken op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Geena Lisa stelt in Vlaanderen muziekland de genomineerden voor van de 'Radio 2 Zomerhit' voor Beste ambiance. Laura Lynn en De Romeo’s, De Pittaboys en Christoff & The Sunsets komen live in Sint-Niklaas laten zien waarom ze hun nominatie dubbel en dik verdienen.
Maar ook de andere artiesten zorgen geheid voor sfeer. Behalve de drie genomineerden ontvangt Geena Lisa Will Tura, Frans Bauer, Kate Ryan, Free Souffriau, Sandrine, Axl Peleman, Yannick Bovy, Jim Cole en Milk Inc. vrijdag met open armen in Sint-Niklaas. Het concert wordt live uitgezonden op Eén.
Opnames dit weekend
Het wordt een druk 'Vlaanderen Muziekland'-weekend voor Geena Lisa, want naast de live-uitzending van vrijdag 8 juli zijn er ook opnames gepland op zaterdag 9 en zondag 10 juli. Op maandag 11 juli is er naar aanleiding van de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap een extra feestelijke live-uitzending van 'Vlaanderen Muziekland':
OPNAME IN DENDERMONDE – ZATERDAG 9 JULI
Op zaterdag 9 juli verwelkomt Geena Lisa Belle Perez, Kate Ryan, Stan Van Samang, Wim Soutaer, X-session, Wendy Van Wanten, Sugarfree en Ketnet-wrapper Charlotte op de Grote Markt van Dendermonde. Ze stelt er ook de 'Radio 2 Zomerhit'-genomineerden in de categorie Beste kids voor. Jill & Lauren, Ian Thomas en Kaatje en Kamiel van Ketnet laten horen waarom zij geselecteerd zijn.
Geena Lisa met 'Vlaanderen Muziekland' in Dendermonde wordt op vrijdag 22 juli uitgezonden op Eén.
OPNAME IN BOORTMEERBEEK – ZONDAG 10 JULI
Op zondag 10 juli presenteert Geena Lisa 'Vlaanderen Muziekland' vanuit de Ravensteinstraat en de Kleinveldweg in Boortmeerbeek. Ze haalt Hooverphonic, Milk Inc., Bart Kaëll, Sylver, De Romeo’s, Kato, Van Velzen en Niels Destadsbader op het podium.
 
Daarnaast stelt Geena Lisa de 'Radio 2 Zomerhit'-genomineerden voor die kans maken op de trofee voor Beste man. Onder meer Udo, Stan Van Samang en Christoff zijn genomineerd. Zij vieren dat met een stevig optreden en Christoff haalt er voor de gelegenheid ook The Sunsets bij.
Geena Lisa met 'Vlaanderen Muziekland' in Boortmeerbeek wordt op vrijdag 29 juli uitgezonden op Eén.
Zélf een opname bijwonen?
Iedereen is welkom op de opnames van 'Vlaanderen Muziekland' van Geena Lisa. De televisieopname zelf gaat telkens pas om 20.30 uur van start, maar al vanaf 19.00 uur zit de sfeer er dik in met een dj-set van Lester & Abdou. Na afloop van de opnames verwent 'Vlaanderen Muziekland' het publiek met een optreden van Udo.
De planning voor de opnames van 'Vlaanderen Muziekland' ziet er – behalve voor de 11 juli-aflevering – elke week als volgt uit:
19.00-20.15 uur Dj-set door Lester & Abdou en intro door Geena Lisa
20.15-20.30 uur Publieksopwarmer
20.30-21.30 uur Opname Vlaanderen muziekland
21.30-23.00 uur Optreden Udo
Geena Lisa met 'Vlaanderen Muziekland' in Sint-Niklaas, vrijdag 8 juli om 20.30 uur op Eén.
Opname 'Vlaanderen Muziekland' in Dendermonde, zaterdag 9 juli om 20.30 uur op de Grote Markt van Dendermonde.
 
Opname 'Vlaanderen Muziekland' met Geena Lisa in Boortmeerbeek, zondag 10 juli om 20.30 uur aan de Ravensteinstraat en de Kleinveldweg in Boortmeerbeek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten