donderdag 1 mei 2014

Geena Lisa en 'Vlaanderen Muziekland' trekken de Vlaamse kaart vanuitDendermonde

Geena Lisa en 'Vlaanderen Muziekland' trekken de Vlaamse kaart vanuit Dendermonde
Op vrijdag 22 juli verwelkomt Geena Lisa Belle Perez, Kate Ryan, Stan Van Samang, X-session, Wendy Van Wanten, Wim Soutaer, Jill & Lauren, Ian Thomas, Kaatje & Kamiel van Ketnet, Sugarfree en Ketnet-wrapper Charlotte in 'Vlaanderen Muziekland'.
Op vrijdag zorgt 'Vlaanderen Muziekland' naar goede gewoonte voor muziek. Deze keer was de laaiend enthousiaste Grote Markt van Dendermonde het decor voor een goed gevulde avond met optredens van Belle Perez, Kate Ryan, Stan Van Samang, X-session, Wendy Van Wanten, Wim Soutaer, Jill & Lauren en Sugarfree. Het concert met presentatrice Geena Lisa  werd opgenomen op zaterdag 9 juli en is op vrijdag 22 juli te zien op Ee?n.
Geena Lisa stelt in de uitzending ook de 'Radio 2 Zomerhit'-genomineerden voor in de categorie Beste Kids. Genomineerden Jill & Lauren, Ian Thomas en Kaatje & Kamiel van Ketnet laten Dendermonde horen wat ze in hun mars hebben.
ZATERDAG OPNAME IN BLANKENBERGE
Op zaterdag 23 juli plant 'Vlaanderen Muziekland' opnieuw een opname. Geena Lisa nodigt iedereen uit om zaterdag af te zakken naar Blankenberge voor een sfeervolle avond met optredens van Kate Ryan, Stan Van Samang, Willy Sommers, Buurman, Free Souffriau, Luc Steeno, Kato, JackoBond en Leopold 3.
 
Geena Lisa maakt van de gelegenheid gebruik om alle 'Radio 2 Zomerhit'-genomineerden in de categorie Beste Vrouwelijke Artiest voor te stellen. Aanwezigen Free Souffriau, Kato en JackoBond mogen zich alvast tot de gelukkigen rekenen. 'Vlaanderen Muziekland' vanuit Blankenberge wordt op vrijdag 5 augustus uitgezonden op Ee?n.
'Vlaanderen Muziekland' met Geena Lisa, vrijdag 22 juli 2011 om 20.25 uur op Exe9n.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten