zaterdag 25 juni 2011

Geena Lisa maakt zich klaar voor nieuw seizoen Vlaanderen Muziekland

Geena Lisa maakt zich klaar voor nieuw seizoen Vlaanderen Muziekland.
Deze zomer trekt presentatrice Geena Lisa er opnieuw op uit voor Vlaanderen Muziekland, het zomerse muziekprogramma van één. De programmamakers zijn naar eigen zeggen vastberaden om opnieuw markten en pleinen in vuur en vlam te zetten.
Vorig jaar kon het initiatief van Geena Lisa wekelijks rekenen op 800.000 kijkers en overvolle pleinen en markten. Met de allergrootste hits van de populairste artiesten van het moment hopen ze dit ook in Heist-op-den-Berg te realiseren.
De Heistenaren zetten de vakantie in met de opnames van Vlaanderen Muziekland op 2 juli. Onder andere Hooverphonic, X-Session en Laura Lynn treden op naast Geena Lisa.
Het rondtrekkende muziekfeest van Geena Lisa strijkt neer op het Evenementenplein in Heist-op-den-Berg op zaterdag 2 juli.
In de koffer van Vlaanderen Muziekland zitten de bands Hooverphonic, met de nieuwe zangeres Noémie Wolfs, X-Session, The Sunsets en het Nederlandse duo Nick&Simon. Ook Laura Lynn, UDO en Bart Herman zullen van de partij zijn.
Alle concerten zijn gratis en het programma van Geena Lisa wordt wekelijks op vrijdagavond uitgezonden op de publieke omroep. Het is aan te raden op tijd naar het Evenementenplein af te zakken. De opnames van het programma starten vanaf 19 uur.
Op vrijdagavond 1 juli strijkt Geena Lisa en de VRT (Eén) neer op de Grote Markt van Ieper voor de rechtstreekse uitzending van het concert ‘Vlaanderen Muziekland’.
De allergrootste hits en een topaffiche met de populairste artiesten (Hooverphonic, Belle Perez, Udo, Kevin, Ian Thomas, Sugar Free) staan opnieuw garant voor ambiance van de bovenste plank.
Maak het live van Geena Lisa mee van op de eerste rij en kom samen met enkele duizenden muziekliefhebbers meezingen, dansen en feesten. Alle concerten zijn gratis toegankelijk.
Het voorprogramma gaat van start om 19 uur met een DJ van Radio 2. De rechtstreekse uitzending loopt van 20.30 tot 21.30 uur. De presentatie is in handen van Geena Lisa. Het naconcert van een artiest met live band gaat van start om 21.30 uur.
Vlaanderen muziekland wordt gerealiseerd door De TV-Makers in samenwerking met Vlaanderen Feest!, Eén en de gaststeden.
Naar aanleiding van de rechtstreekse uitzending van Vlaanderen Muziekland van Geena Lisa en de start van de solden op 1 juli wordt diezelfde avond door de vzw centrummanagement een laatavondopening georganiseerd tot 21 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten