maandag 14 mei 2012

Moeder van Geena Lisa Josée even omroepster op één met Moederdag


Moeder van Geena Lisa Josée even omroepster op één met Moederdag


Het moeten niet altijd bloemen zijn. Een-omroepster Geena Lisa deed haar moeder een rolletje voor de camera cadeau.

 Wie zondag op Een afstemde kreeg van Geena Lisa te horen dat ze zich voor een dagje liet vervangen door haar moeder Josée.

Die toonde zich erg opgezet met het cadeau van haar dochter. 'Ik vind het wel eens leuk om hier te staan en het omroepen van dichtbij mee te maken. Het is een van de mooiste moederdagen die ik al meegemaakt heb.'

Tijdens haar presentatiewerk liet 'mama van Geena Lisa Josée' zich ontvallen dat ze thuis graag naar Scheire en de schepping kijkt. 'Voor de grappige panelleden'.  Ook Flikken Maastricht is een van haar lievelingsprogramma's.

Op zondag 13 mei 2012 was het Moederdag en werd de Eén-kijker 's avonds verwelkomd door een speciale omroepster. Geena Lisa had namelijk haar moeder uitgenodigd op de VRT om voor één keer samen met haar om te roepen.

Gisteren - zondag 13 mei - was het Moederdag en werd de Eén-kijker 's avonds, omstreeks 20:00 uur, verwelkomd door een 'speciale omroepster'.

Geena Lisa had namelijk haar moeder uitgenodigd op de VRT om voor één keer samen met haar om te roepen. En...het resultaat mocht gezien worden !

Na een korte introductie door haar dochter Geena Lisa in het omroepster vak, nam mama Josée de omroep van 20:00 uur voor haar rekening. Dat dochter Geena het van geen vreemde heeft, werd al snel duidelijk. Het idee kwam van 'De Redactie' die iets leuks wilde doen op Moederdag.

vrijdag 11 mei 2012

Geena Lisa met moeder samen omroepster op Moederdag


Geena Lisa met moeder samen omroepster op Moederdag

Zondag, op Moederdag, zal de Eén-kijker 's avonds verwelkomd worden door een speciale omroepster. Geena Lisa heeft haar moeder uitgenodigd op de VRT om voor één keer samen met haar om te roepen.

 Zoals bekend is Geena Lisa altijd in voor een stunt, zo was ze al naakt te zien als omroepster met alleen een likje verf, bodypaint, voor Kom Op Tegen Kanker in een campagne tegen roken, en nam ze in de rubriek 1000 zonnen de badpakkenspecial voor haar rekening
 
Na een introductie door haar dochter in het vak, zal mama Josée de omroep van 20 uur voor haar rekening nemen.

Het idee komt van de redactie die iets leuks wilde doen op Moederdag. "Ik heb geen moment getwijfeld", zegt Geena Lisa in Gazet van Antwerpen. "Ik denk dat aan haar een goede omroepster verloren is gegaan. Mijn mama kan trouwens ook goed zingen."

"Ik ben niet zenuwachtig", zegt Josée. "Klinkt het niet, dan botst het. Geena Lisa schrijft de tekst. Ik ben de laatste dagen wel beter gaan letten op hoe zij het doet."

Mama van Geena Lisa wordt omroepster

Zondag kan Geena Lisa haar moeder onmogelijk een bezoekje brengen, want ook op Moederdag moeten er programma's worden aangekondigd. Maar problemen zijn er om opgelost te worden en daarom nodigde ze haar mama Josée uit om mee om te roepen.

't Is eens wat anders dan een bos bloemen of een doos pralines, moet ze hebben gedacht. Op zondag 13 mei 2012 om 20uur krijgen we het duo Geena Lisa en mama aan het werk te zien op Eén.