zondag 18 oktober 2009

Geena Lisa Peeters doet mee aan Pl@yboy contest, binnenkort bloot fotoshoot voor mannenblad?

Een hele reeks BV's gingen Geena Lisa al voor, maar nu doet ook Geena Lisa Peeters mee aan de Pl@yboy contest  'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' .

Via een internet verkiezing kan er namelijk gestemd worden op jouw favoriete Vlaamse babe voor een bloot reportage in het mannenblad de Pl@yboy.

Playboy geeft namelijk voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland en Vlaanderen de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Pl@yboy zou Pl@yboy niet zijn als ze niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Pl@yboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete bekende blote dame.

Zij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat zij contact opnemen met de celebrity die jullie Pl@yboyzone-fans het liefst naakt in hun blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Pl@yboy wil doen.

Hoewel de concurrentie van andere Vlaamse babes groot is, zoals van onder meer Belle Perez, Lien van de Kelder, Hanne Troonbeeckx, Linda Mertens (Milk inc), Goedele Liekens, Veronique de Kock, Sabine Hagedoren, K3, Roxane Kalishoek, Sophie Dewaele, Roos Van Acker en VRT één collega omroepster Evy Gruyaert, maakt Geena Lisa Peeters volgens kenners toch een grote kans op de naakt fotoshoot.

De borsten van Geena Lisa waren al eerder te bewonderen op TV, toen ze voor Kom op tegen Kanker naakt met een likje verf, gebodypaint, de programma's aankondigde op de VRT. Maar een bloot fotoshoot zat er tot nu toe voor de knappe sexy presentatrice niet in.

Op de site kan gestemd worden voor Geena Lisa bloot in de Pl@yboy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten