vrijdag 5 augustus 2011

Geena Lisa brengt veelzijdige 'Vlaanderen Muziekland' vanuit Blankenberge

Geena Lisa brengt een veelzijdige 'Vlaanderen Muziekland' vanuit Blankenberge.
Op vrijdag 5 augustus verwelkomt Geena Lisa in 'Vlaanderen Muziekland' Kate Ryan, Buurman, Willy Sommers, Kevin, Stan Van Samang, Luc Steeno, Afi ft. Gibson Brothers en L3 in Blankenberge.
Op 23 juli streken Kate Ryan, Buurman, Willy Sommers, Kevin, Stan Van Samang, Luc Steeno, Afi ft. Gibson Brothers en L3 neer op de Grote Markt van Blankenberge voor een veelzijdige aflevering van 'Vlaanderen Muziekland'.
Ook Free Souffriau, Kato en JackoBond brengen een liedje. Zij zijn enkele van de genomineerden van de Radio 2 Zomerhit-award voor Beste Vrouwelijke Artiest die Geena Lisa vrijdag voorstelt.
Zij halen vrijdag alles uit de kast om extra stemmen te ronselen. 'Vlaanderen Muziekland' wordt gerealiseerd in samenwerking met Vlaanderen Feest! en de gaststeden.
'Vlaanderen Muziekland' met Geena Lisa, vrijdag om 20.25 uur op Eén.
Vlaanderen Muziekland loopt naar zijn einde toe. In de laatste reguliere aflevering ontvangt Geena Lisa onder anderen Kate Ryan (ESF 06), L3 (Eurosong 93) en Afi (Eurosong 06) ft. Gibson Brothers.
Deze week kampeert de muziekkaravaan van Geena Lisa in Blankenberge. De laatste aflevering vindt volgende week ook plaats aan de Vlaamse kust. Dan slaat Eén zijn tenten op om daar samen met Radio 2 de Zomerhit-trofeeën uit te reiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten