dinsdag 21 februari 2012

Geena Lisa maakt gaststeden 'Vlaanderen Muziekland' 2012 bekend


Geena Lisa maakt gaststeden 'Vlaanderen Muziekland' 2012 bekend

Eén en Vlaanderen Feest! presenteren voor de derde maal op rij het muziekprogramma 'Vlaanderen Muziekland'. In de derde editie strijkt Geena Lisa achtereenvolgens neer in Ieper, Sint-Truiden, Sint-Niklaas, Boortmeerbeek, Tienen, Aalst en Blankenberge. Westende en Middelkerke vormen op vrijdag 17 augustus het decor voor Radio 2 Zomerhit.

Deze zomer trekt Geena Lisa met 'Vlaanderen Muziekland' langs Ieper, Sint-Truiden, Sint-Niklaas, Boortmeerbeek, Tienen, Aalst en Blankenberge. De eerste opname vindt plaats op vrijdag 29 juni in Ieper en zal op vrijdag 6 juli worden uitgezonden op Eén.

Op woensdag 11 juli presenteert Geena Lisa een Vlaanderen Feest!-special die rechtstreeks wordt uitgezonden vanuit Sint-Truiden in het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Net als vorig jaar telt 'Vlaanderen Muziekland' iedere week af naar Radio 2 Zomerhit. Die hoogmis van de Vlaamse muziek wordt op vrijdag 17 augustus live vanuit Westende en Middelkerke uitgezonden op Eén.

Een overzicht van 'Vlaanderen Muziekland' 2012 met Geena Lisa:

    Ieper vrijdag 29 juni
    Sint-Truiden woensdag 11 juli (live)
    Sint-Niklaas vrijdag 13 juli (live)
    Boortmeerbeek vrijdag 20 juli (live)
    Tienen zaterdag 7 juli
    Aalst dinsdag 10 juli
    Blankenberge zaterdag 28 juli
    Radio 2 Zomerhit Westende/Middelkerke vrijdag 17 augustus (live)

Vlaanderen muziekland met Geena Lisa wordt gerealiseerd in samenwerking met Vlaanderen Feest! en de gaststeden. Het is een programma van De TV-Makers voor Eén.

'Vlaanderen Muziekland' met Geena Lisa, vanaf vrijdag 6 juli op Eén.