zaterdag 25 december 2010

Geena Lisa in kerstkleedje doet mee met 'Sing a Wish'

 
Geena Lisa in kerstkleedje doet mee met 'Sing a Wish'.
Maandag ging 'Sing a Wish' van start. Dit is een initiatief van Electrabel waarbij 21 Belgische artiesten traditionele kerst- en eindejaarswensen nieuw leven inzingen.
 
Nog tot 30 december zullen artiesten zoals Geena Lisa, Soetkin Baptist, Nelson en Fosco persoonlijke boodschappen die werden gepost gratis omzetten in een muzikale kerstwens.
 
Deze wordt dan verstuurd naar de voicemail van vrienden en familie.
De actie ‘Sing a Wish’ wil onze aloude kersttradities nieuw leven inblazen.
 
21 Belgische artiesten zoals Geena Lisa Peeters zetten uw persoonlijke eindejaarsboodschappen om in muzikale wensen.
 
Op de dag van uw keuze worden deze wensen naar de voicemail van uw vrienden of familie verstuurd.
Tot donderdag 30 december kunt u via www.singawish.be artiesten zoals Geena Lisa, Soetkin Baptist, Nelson, Fosco en Lenny Maes inschakelen om van uw persoonlijke kerstwensen muziek te maken.
 
Van zodra een wens binnenkomt via de website wordt die al improviserend vertaald naar een persoonlijk kerstlied. Makkelijk, origineel én persoonlijk.
De VRT-top heeft beslist dat er in 2011 geen muziekshows meer komen op vrijdagavond. De enige uitzondering is de uitreiking vande MIA's, waarvoor afgelopen vrijdag de genomineerden bekend gemaakt werden.
In de zomermaanden krijgt Geena Lisa wel een tweede kans. Haar 'Vlaanderen Muziekland' krijgt dus een vervolg, maar voor de rest van het jaar zullen de Eén-kijkers het moeten stellen zonder muziekshow op vrijdagavond.